Tinca Crap - Asociatia Vocea Ariannei

Donez ziua de nastere

105 RON Donatii stranse
10.5% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Vocea Ariannei

Miron Arianna Maria de doar 8 anișori lupta alaturi de parinti pentru a se recupera.

Pe 30 decembrie 2011, bucuria nasterii a fost umbrita de complicatiile aparute. Mama Ariannei a fost tinuta in travaliu prea mult timp….peste 30 ore iar acest lucru a dus la hipoxie pentru bebelus si ca urmare paralizie cerebrala.

Sansa Ariannei de a vorbi - Fonduri pentru terapii

Ne propunem ca prin acest proiect sa putem acoperi o parte din cheltuielile lunare necesare pentru terapiile Ariannei. Banii obtinuti vor merge catre kinetoterapie, hipica, logopedie, terapie cu oxigen hiperbaric,innot si procurarea materialelor necesare pentru desfasurarea acestora.

Costurile lunare sunt urmatoarele. Kinetoterapie 700 de lei, Hipica 900 de lei, logopedie 700 de lei, Inot 400 de lei.            Insa sacrificiul suprem reprezinta sedintele de terapie hiperbara care costa 400 de lei sedinta, find nevoie de 15 sedinte la o sesiune, minim 2 sesuni pe an. Plus cheltuiala cu cazarea, drumul si manacarea.

2 Donatii

Anonymous

75 RON
03 apr 2020
La mulți ani Mama, te iubim!
03 apr 2020