Asociatia Vocea Ariannei

Asociatia Vocea Ariannei

Transplant de Celule Stem

Status: Fundraising

Uraaa, a venit momentul mult așteptat!

Pe 13 Aprilie 2021 sunt programată la transplantul de celule stem, în Viena la spitalul AKH. Și sper ca datorită acestei operații să pot deveni un copil normal: să nu mai port pampers, să pot vorbi, să pot merge cât mai corect și să mă pot juca și eu cu copiii de vârsta mea.

[ Show more ]
18.34% Complete

4,585 RON

Sumă:

8

Galantomi:

27

Donații:

25,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Uraaa, a venit momentul mult așteptat!

Pe 13 Aprilie 2021 sunt programată la transplantul de celule stem, în Viena la spitalul AKH. Și sper ca datorită acestei operații să pot deveni un copil normal: să nu mai port pampers, să pot vorbi, să pot merge cât mai corect și să mă pot juca cu copiii de vârsta mea!

Cred că acestea ar fi cuvintele Ariannei, o fetiță de 9 anișori care a trecut încă de la naștere printr-o mulțime de terapii și câteva operații. Acum am primit confirmarea de la spitalul din Viena și pe data de 13 Aprilie viața Ariannei se poate schimba radical, în urma transplantului de celule stem. Din păcate costurile acestui transplant sunt destul de mari, 11.000 de euro. Până acuma am reușit să strângem aproximativ jumatate din întreaga sumă. Deși mai este  o lună sperăm să reușim să strângem întreaga sumă pentru operație.