Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Iris Golopenta Asociatia Vocea Ariannei

52.25% Complete
1,045 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
9
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere Ariannei, care are doar 8 anișori și luptă alături de parinții ei pentru a fi sănătoasă. În data de 13 aprilie, ea este programată la Viena, pentru transplantul de celule stem. 

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poți face este să fii alături de Arianna și să donezi către cauza ei, pentru ca și ea să aibă ceea ce deja eu și cu tine avem - o viață normală și sănătoasă. 

Mulțumesc! :)

***

There is nothing more beautiful than sharing a bit of joy with those who need it. This year, I decided to offer my birthday to Arianna, who is only 8 years old and fights for health. On April 13, she is scheduled for a stem cell transplant in Vienna.

The most beautiful gift you can offer me is to support Arianna and donate to her cause, so that she too has what already You and I have - a normal and healthy life.

Thank You! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Miron Arianna Maria de doar 8 anișori lupta alaturi de parinti pentru a se recupera.

Pe 30 decembrie 2011, bucuria nasterii a fost umbrita de complicatiile aparute. Mama Ariannei a fost tinuta in travaliu prea mult timp….peste 30 ore iar acest lucru a dus la hipoxie pentru bebelus si ca urmare paralizie cerebrala.

Uraaa, a venit momentul mult așteptat!

Pe 13 Aprilie 2021 sunt programată la transplantul de celule stem, în Viena la spitalul AKH. Și sper ca datorită acestei operații să pot deveni un copil normal: să nu mai port pampers, să pot vorbi, să pot merge cât mai corect și să mă pot juca și eu cu copiii de vârsta mea.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Anonymous

200 RON
La mulți ani, Iris și multă sănătate Ariannei! Toate gândurile noastre bune merg către ea în perioada aceasta.
05 Apr 2021
La multi ani Iris:)
02 Apr 2021
La multi annniiii!!!!!!
31 Mar 2021
29 Mar 2021
Pt grupul de vama
27 Mar 2021

Flori & Samy & Musti

150 RON
La multi ani, Golopento! Sa ai mereu zambetul pe buze si inima ❤️ So proud of u! Te imbratisam toti 3
23 Mar 2021

Anonymous

20 RON
23 Mar 2021
LA Multi Ani Iris si Doamne-ajuta Arianei
22 Mar 2021

Anonymous

100 RON
Ganduri bune si calde de aici
22 Mar 2021